Frankfurter Küche

Frankfurter Küche er en uavhengig teatermerkelapp som ble stiftet i 2001 av Kattrin Deufert, Pirkko Husemann og Thomas Plischke. deufert + plischke bestemte den kunstneriske retningen og fra 2003 produserte Pirkko Husemann den. Frankfurter Küche prøver ikke å forplikte seg til en stil, et uttrykk eller format som har bakgrunn i ulike kunstpraksiser eller filosofier. Istedet har de som mål å skape kritiske og særegne arbeider som setter kunstneriske praksiser og teorier sammen og opp mot hverandre.

Informasjon

(Objekt ID 8855)
Objekttype Organisasjon
Også kjent som deufert & plischke
Organisasjonstype Kunstnergruppe
Hovedfokus Tverrkunstnerisk
Etablert 1. jan. 2001
Epost info@artistwin.de
Nettsted deufert & plischke

Kontaktinformasjon

Adresse Leipzig, Tyskland
E-post info@artistwin.de

Annen informasjon

Organisasjonsform Annen/Ukjent
Les mer

Frankfurter Küche har skapt et variert utvalg tekster, lyd og videopublikasjoner siden starten. De har iscenesatt internasjonale teaterproduksjoner og artistiske handlinger gjennom å etablere komiteer og å sette sammen symposier på grensen til eller i bevisst konfrontasjon mellom teori og praksis.

Frankfurter Küches arbeider kretser rundt identitet, biografi- og fiksjonsproblematikk. De er opptatt av hvordan fiksjon, myter og kunstneriske prosesser griper inn i og omskriver deres egne livshistorier.

Frankfurter Küche-produksjonen Directory er et samarbeid mellom Frankfurter Küche, BIT Teatergarasjen, Schaubühne Lindesfels Leipzig og Tanzfabrik Berlin. De skapte forestillingen sammen med studenter på Kunsthøgskolen i Bergen og Nordland Kunst og Filmskole.

Kilde 1: BIT Teatergarasjen, vårprogram 2005. 11.11.2010: http://www.bit-teatergarasjen.no -arkiv

Kilde 2: Stamsund Internasjonale Teaterfestival, http://www.stamsund-internasjonale.no/ 02.12.2010, http://www.stamsund-internasjonale.no/Old/2005/

Egne produksjoner (1)
Tittel Premiere
Directory 2
Spilleplan
Tittel Premiere
Directory 2 – 2. jun. 2005 – Frankfurter Küche
Directory 2 – 22. mai. 2005 – Frankfurter Küche
Tilknyttede personer (3)
Kattrin Deufert – Kunstnerisk leder (fra 1. jan. 2010)
Pirrko Husemann – Annet (fra 1. jan. 2002 til 1. jan. 2004)
Thomas Plischke – Kunstnerisk leder (fra 1. jan. 2001)
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler