Trøndelag Teater

Trøndelag Teater

Trøndelag Teater er et regionteater i Trondheim, Norges nest største landsdelsteater. Teatret ble stiftet i 1937, men teaterhuset der teatret holder til, var i bruk som teater også før dette.

25. juni 2015 ble importen av Trøndelag Teaters repertoardatabase til Scenewebdatabasen ferdigstilt. Under finner du en liste over alle produksjonene som har vært satt opp av og på Trøndelag Teater gjennom tidene. Produksjonene ligger i omvendt kronologisk rekkefølge. Med forbehold om feil og mangler.

Les mer

Klomadu Teater

Fotografi fra Klomadu Teaters produksjon "Litt parfymert virkelighet"

Klomadu Teater er en teatergruppe som ble etablert på Hamar i 1983 av Nina Engelund og Andreas Jaggi. Klomadu Teater har produsert teaterproduksjoner hovedsakelig for barn og unge. Kompaniet har også vært med på å skape store utendørs samproduksjoner. Teatergruppen spilt sin til nå siste forestilling i 2003, men er ikke offisielt avviklet.

Les mer

Scenehuset

Scenehuset har siden 1990 har fungert som produksjons- og visningslokaler for norsk scenekunst. Scenehuset er et gammelt kirkerom og lokalene består av en storsal med galleri. Scenehuset ble opprettet av Dansdesign, Scirocco, Imago Danseteater og Boreas Teater. Den første tiden holdt også RLJ Teatret til i Scenehuset.

I dag er det Danseinformasjonen som administrerer Scenehuset.

Les mer